söndag 10 augusti 2008

Jorusatt...

Fullsmäckad helg! I fredags åkte vi upp till Lottas sommarstuga i Stöde för att grilla och mysa. Innan vi åkte körde några av de duktiga tjejerna pump tillsammans... och vi körde. Gamla låtar och ganska mycket folk. Möra i kroppen och hungriga drog vi iväg till Pappa Peder och Mamma Lillian. Det blev så lyckat, god mat och surr. Somnade väldigt fort och sov väldigt gott. Vaknad tidigt på lördagen, alla sov. Satt i solen på klippan och tittade på kossorna och fiskarna som slog i vattnet. Skönt...


Pappa Peder röker laxen

Erica, Ulrica, Kina, Linda, Sofia & Lotta

Fina, kloka Ulrica
Sitter hon månne och funderar på vad hon ska skriva på lapparna...
Sofia, Kina och Linda i solen

Lördag morgon åkte vi hem och jag hann precis byta om till Drakbåtsrace. Trodde inte adrenalinpåslaget skulle vara så stort! Det är ju bara på skoj. Allvarligt skoj. Vi kom bara till kvartsfinal sedan var det slut. Och varför vi åkte ut hade vi många teorier om, inte berodde det på oss inte.
Middag på kvällen med Anna, lilla bebiskillen utan namn, Camilla och Ace. Gott, trevlig personal och lite galet. Sedan var ALLA ute... tror jag. Kändes lite som att sommaravslutning. Idag är det dock lite segare... ladda för step!


1 kommentar:

Linda sa...

Jaa va kul det var igår!! Å tack söta Pia för shotsen ;) Mmm... va gott.. men vi blev rövade på en *hihi* PUSS!!

Här är jag!