tisdag 23 september 2008

Supervovven Rolex

Frukost i stora lass och mycket surr.. vilket Peppe stängde ute.

Kina laddar för Turkiet.. efter en lång dusch



På jobbet och det är tisdag. Kom hem för några timmar sedan med morgontåget från Stockholm. Köpte biljett på Traderaauktion i natt... 51 kr. Jag får sådan puls av dessa auktioner! Tur jag inte spelar på Casinot för något far i mig och jag ska bara vinna!
Det har varit en skön helg, förlängd av ledig måndag. Sprang till Ybussen i fredags och hade bara 7 medpassagerare så det gick bra att breda ut sig. Lotta, Kina och Peppe mötte upp och god Thaimat serverades. Lite vin och sedan tack och go´natt! Fredagskomat slog till för fullt. Lördagen tillbringades på sta´n och jag gick och gick och gick. Skönt att bara vara, i fred och göra det jag själv ville. På kvällen åt Peppe och jag på Libanesrestaurang på Söder och det var precis så gott som det brukar.
SM i slappning fortsatte hela söndagen, vi såg Wanted på bio. Bra och rent irriterande hur snygg Angelina J är! lite smutsig och mager som ett spett... är det idealet det? Nu ska jag öva på att skruva kulor tills jag klarar av det. Något ska jag väl kunna göra som är unikt! Igår hade jag tagit en semesterdag... lyx. Veckorna är så späckade och fulla med aktiviteter så det är skönt att göra ett break. Trots att jag brukar känna mig tröttare än någonsin då. Tränade på SATS vilket var som att bestiga ett berg... kanske den bacill som far runt bland vännerna håller på att härja lite hos mig också... VILL INTE!
Ikväll är det dubbelpass igen.. Bodystep och Bodypump. Daniel är sjuk. Jag har som mål att ta mig igenom.. kl 20.10 ska jag sätta mig i bilen, trycka gasen i botten och åka till min säng!




Inga kommentarer:

Här är jag!